L'estació de la Molina ha reobert aquest dijous part del seu domini esquiable, després que el complex tanqués dimarts seguint les indicacions del departament d’Interior per les condicions climatològiques adverses del temporal ‘Gloria’. Així, doncs, després de la nevada, l'estació cerdana ha obert 17 pistes de la zona baixa amb els telecadires de Fontcanaleta, Trampolí i Pista Llarga i les cintes de Pista Llarga, debutants i J. Cruyff en funcionament. La resta del domini esquiable de l’estació es reobrirà progressivament a mesura que les condicions ho permetin.
L’episodi de nevades ha acumulat entre els 80 a 160 cm de neu nova i deixa uns gruixos a l’estació d’entre 80 a 180 cm segons la cota.
Per altra banda, Masella manté oberta la zona de debutants i també preveu obrir el màxim del domini a partir de divendres.
Portè-Pimorent, a l'Alta Cerdanya, preveu reobrir divendres i les estacions de nòrdic cerdanes Guils Fontanera, Aranda i Lles tenen obert el circuit de nòrdic com el de raquetes. Recordem que Guils Fontanera encara no havia pogut iniciar la temporada i només oferia als clients les rutes de raquetes.