El tècnic del Cadí La Seu, Bernat Canut, assegurava a la prèvia que era un bon moment perquè el Basket Landes visités el palau d'Esports. I, en el tercer partit que s'han enfrontat a l’EuroCup, les urgellenques han dominat tot el matx.
Un inici molt fort de 9-0 gràcies a la feina defensiva col·lectiva i en especial d'Irati Etxarri. El primer període s'ha tancat amb 8 punts d'avantatge de les locals. Al segon parcial, la base Marina Lizarazu s'ha estrena al Palau d'Esports davant la seva nova afició. I les urgellenques han incrementat el ritme anotador, pel que s'ha anat al descans amb 16 punts a favor del Cadí.
A la represa, les franceses han intentat capgirar la situació, han retallat distàncies al marcador. Tot i acumular pilotes perdudes i desencert en el tir lliure, el Cadí no ha cedit. I s'ha endut l'anada dels setzens de final.

El marcador final ha estat de 64 a 50. 14 punts que hauran de defensar les urgellenques a la tornada el dimecres 29 de gener.

La sèrbia Jovana Nogic, ha estat la jugadora més valorada del Cadí. Un partit que també destaca el repartiment en l’anotació urgellenca. 4 jugadores Laura Peña, Sydeny Wiese, georgina Bahí i Nogic, han anotat 9 punts cadascuna.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU