L’Oficina del Patronat de Turisme de Cerdanya ha registrat aquest 2019 4100 consultes, tant físiques com per telèfon o correu electrònic, una xifra similar a la dels anys anteriors. Els tècnics han detectat que, tot i mantenir-se, la tendència dels visitants és utilitzar cada vegada més internet o les xarxes socials per obtenir informació de la comarca. És per això que el Patronat treballa en aquesta línia

Com sempre, les consultes que més es repeteixen són les relacionades amb les sortides a la natura i el turisme actiu en general, però també n'hi han hagut d'altres.

Pel que fa a la procedència dels usuaris, la majoria són catalans. I, del turisme estranger, els francesos són els més habituals, seguits de lluny pels alemanys i anglesos.

Parlen al vídeo: MARIA FAURA, CAP OFICINA PATRONAT TURISME CERDANYA