Bellver de Cerdanya doblarà ben aviat la seva reserva d'aigua, gràcies a aquest nou dipòsit municipal, que s'ha construït a a l'entrada de la vall d'Ingla. El tanc permetrà sumar 1000 metres cúbics d'aigua més, tant per al consum de boca com per a reg, i així garantir l'abastament a veïns i veïnes.

Des de l'ajuntament de Bellver tenen clar que cal ser previsors i estar preparats per un possible creixement urbanístic del municipi. De fet, des de fa mesos s'hi estan construint noves promocions d'habitatge.

El nou dipòsit es va començar a construir l'estiu passat i pràcticament ja s'ha enllestit. Només falta connectar-lo amb el dipòsit actual i rebre el vist-i-plau de Sorea per començar-lo a utilitzar. Des del consistori preveuen que per Setmana Santa ja estarà a ple rendiment.
La seva construcció ha tingut un cost d'uns 170.000 euros i l'ajuntament ha comptat amb ajuts tant de la diputació de Lleida com de l'Agència Catalana de l'Aigua.

Parlen al vídeo: XAVIER PORTA, ALCALDE DE BELLVER DE CERDANYA