Tot a punt per a que aquest diumenge 26 de gener es celebri la 19a edició de la cursa Puigcerdà Fons. La prova tindrà lloc a les pistes de la Llosa, al Capcir.
La Puigcerdà Fons té quatre circuits: de 2,5km, 5, 10 i 25. Com l'any passat, hi ha les categories adults i infantils, a més de la familiar, on hi podran participar un mínim de 3 esquiadors de totes les edats. Aquesta última només estarà inclosa a la distància de 10 km. La tècnica dels participants serà clàssica.
La cursa, organitzada pel PEC, començarà a les 10 del matí i finalitzarà a les 14h. El preu per inscriure's va dels 8 als 20 euros.
Els premis es donaran als tres primers classificats, homes i dones, de totes les distàncies. També als tres primers equips de la categoria Familiar i premis especials als esquiadors de més i menys edat.