Aquest dimecres 22 de gener hi ha hagut la primera enfarinada de l'any a l'Alt Urgell. La neu ha estat acompanyada per vent. El temporal ha provocat talls en el subministrament elèctric. Així com la caiguda de rames.

Els operaris traient la neu a contrarellotge, i esperant que la pluja la desfaci.

Els centres educatius de la capital urgellenca han realitzat les classes a excepció de l'escola Albert Vives que no ha obert. Una avaria elèctrica ha deixat sense llum ni calefacció. Pel que fa a la resta de la comarca, els alumnes de les escoles d'Alàs i Tuixent s'han quedat a casa.
9 línies de transport escolar de l'Alt Urgell s'han vist afectades pel temporal. En la majoria dels casos per l'estat de la carretera per la neu acumulada, però també per arbres caiguts a la via a conseqüència del vent. Pel que uns 200 alumnes del nord de la comarca s'han quedat sense classes.
A altres comarques pirinenques també hi ha hagut afectacions. Al Pallars Sobirà 6 línies de transport escolar s'han suspès, i 51 alumnes no han anat a classe. Cal tenir en compte que les escoles d'Esterri d'Àneu i Alins i l'institut d'Esterri d'Àneu avui estaven tancades per dia festiu, així que són línies que ja no estava previst que circulessin.
Només consta una incidència a l'Alta Ribagorça. Ha estat al Pla de l'Ermita on el transport s'ha endarrerit 10 minuts a primera hora del matí, però per la resta ha funcionat amb normalitat. I, al Pallars Jussà, no hi hagudes afectacions en cap línia.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D'URGELL