Des de fa uns dies les entrades de Tremp ja llueixen la nova retolació del Geoparc Orígens. I durant aquest mes de gener s’acabaran d’instal·lar diferents cartells i senyals arreu de la comarca del Pallars Jussà que informen sobre el patrimoni paleontològic i geològic, natural, històric i cultural d'aquest territori.

Es tracta del projecte "Valorització del patrimoni cultural i natural per la dinamització turística del Pallars Jussà" que té un pressupost de més de 86.000 euros, i que està cofinançat al 50% per fons FEDER, per la Diputació de Lleida, per la pròpia associació del Geoparc i els ajuntaments.
En total es col·locaran una quarantena de senyals al llarg de tota la comarca que informaran al visitant que es troba en zona geoparc.
Dins d’aquest projecte també s’inclou la realització d'un mapa turístic del Geoparc, guia divulgativa i la millora de la pàgina web de l’entitat.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA MULLOL, PRESIDENT C.C. PALLARS JUSSÀ