El temporal Glòria ha arribat aquest dimecres a tots els municipis de Cerdanya. Si bé aquest dimarts els gruixos de neu importants es van acumular a cotes altes, des d'aquesta matinada la neu ha anat caient de manera continua fins a emblanquinar teulats i carrers.
A les 9 del matí, a Puigcerdà ja havien caigut 9cm de neu i a alta muntanya, al Malniu o a la Tosa, s'ha acumulat prop d'un metre de neu.
Les brigades municipals han treballat durant tota la jornada per garantir els accessos als equipaments bàsics i netejar la neu dels carrers. A Puigcerdà, s'ha activat el protocol de retirada de la neu, on hi han participat empreses externes contractades per l'ajuntament, les màquines llevaneus de la demarcació de Girona i els Bombers, a més del personal de la brigada.
La nevada ha tingut diverses afectacions, com caiguda d'arbres i talls en el subministrament elèctric en nuclis com la Molina, on diversos veïns han estat sense electricitat des de primera hora del matí.
El temporal ha obligat a cancel·lar dues línies del transport escolar, concretament la ruta rural 3 i la 10, que no ha pogut arribar a Meranges. Això ha afectat una trentena d'escolars, que s'han quedat a casa. La resta de línies d'autobús han circulat amb 15 minuts de retard. Els centres educatius han obert, tot i que alguns alumnes no han assistit a classe.
Pel que fa a la línia ferroviària, la R3 ha estat interrompuda des de primera hora del matí. No ha circulat cap tren entre Puigcerdà i la Garriga.