Segons ha avançat el diari Segre, Aeroports de Catalunya ha començat el procés d'adjudicació de les parcel•les per construir hangars a l'aeroport Andorra – La Seu d'Urgell.
Segre informa que les bases del concurs d'aquesta tercera promoció estableixen que el règim de les tres parcel•les serà de lloguer. Un dels contractes tindrà una durada de 10 anys i els altres dos de 25 anys. El termini per presentar les candidatures finalitza el 12 de febrer.
Aquest mitjà també explica que la demanda per instal•lar-se a l'aeroport i desenvolupar activitats del sector aeronàutic són cada vegada més importants, pel que esperen ocupar les tres parcel•les disponibles.
Ara per ara la instal•lació compta amb vuit coberts d'aeronaus construïts. 4 dels quals són d'ús privat. A més, està pendent de la construcció de 4 hangars ja adjudicats.