L'estació cerdana de la Molina ha tancat aquest dimarts les seves instal·lacions, seguint les indicacions del departament d'Interior, que ha decidit suspendre totes les activitats a l'aire lliure a les comarques de les demarcacions de Girona, Catalunya Central i Barcelona. El departament va anunciar aquesta mesura preventiva davant els possibles efectes del temporal Glòria que afecta arreu del país. Des de la direcció de l'estació comparteixen la decisió i continuen a l'espera de l'evolució del temporal per determinar quan reobriran el complex.

El tancament de l'estació ha deixat sense jornada d'esquí a clients i també a grups d'escolars que aquests dies fan la Setmana Blanca. Tot i això, des de La Molina han indicat que la majoria d'ells estaven avisats des d'aquest dilluns i, per tant, ja no s'han desplaçat fins a les instal·lacions.
El temporal Glòria arriba pràcticament a l'equador de la temporada d'hivern, fet que des de l'estació valoren molt positivament.

El temporal també ha obligat a tancar les estacions de Vall de Núria i Vallter 2000, almenys fins dimecres. Per la seva banda, Masella només ha obert la zona baixa de debutants.
El temporal no ha deixat incidents destacables a la Baixa Cerdanya. Bona part de la nevada es'ha quedat aquest dilluns a la zona nord de la comarca, de Sallagosa en amunt afectant principalment la zona del coll de la Perxa.

Parlen al vídeo: XAVIER PERPINYÀ, DIRECTOR ESTACIÓ LA MOLINA