El Cadí La Seu disputa aquest dimecres al vespre l'anada dels setzens de final de l'EuroCup. Les urgellenques s'enfronten al Basket Landes, amb qui ja van coincidir a la fase de grups. En els dos enfrontaments, la victòria se la van endur les franceses.

L’equip urgellenc buscarà un bon joc defensiu durant els 40 minuts. Una defensa similar a la que van mostrar a la primera part de l’últim partit de lliga.

Basket Landes és el quart classificat a la lliga francesa, amb un balanç de 7 victòries i 5 derrotes. Però arriben al palau havent perdut l’últim partit de lliga contra un equip que es troba en zona de descens. I amb el dubte de la seva capitana Celine Dumerc.

El duel serà un nou capítol a la història del SEDIS en competició europea. A més, la nova base del Cadí, Marina Lizarazu s'estrenarà davant l'afició, després que dissabte ja va tenir els primers minuts com a base urgellenca.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU