Una sortida amb raquetes per públic familiar ha estat l’activitat que les estacions d’esquí de Port Ainé i Espot han dut a terme aquest diumenge per celebrar el World Snow Day amb els seus clients. Ja fa un parell d’anys que es promou aquesta activitat el Dia de la Neu amb la idea de mostrar altres opcions a banda de l’esquí.

Es tracta d’un recorregut d’una hora i mitja més o menys assequible per a tots els nivells dels participants. I es formen grups d’entre 10 i 15 persones.
Totes les estacions de Ferrocarrils de la Generalitat ha dut a terme activitats lúdiques per celebrar aquest dia. S’han fet des de Concursos de ninots de neu, fins a cerca de tresors per l’estació.
També aquest cap de setmana Tarragona ha acollit la Festa de la Neu, on hi ha estat present diferents estacions d’esquí del Pirineu amb la idea d’acostar el turisme de muntanya, de neu i d’esquí a la zona.

Parlen al vídeo: GEMMA TOST, RESPONSABLE COMERCIAL SKIPALLARS