El Consell Comarcal de Cerdanya ha contractat recentment onze persones per dur a terme tasques de manteniment i neteja d'equipaments i espai públic i d'auxiliar d'administració. Es tracta del programa Treball i Formació, subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, el Servicio Público de Empleo Estatal i cofinançat pel Fons Social Europeu.
Des de l'ens cerdà veuen important acollir-se de nou a aquest programa per tal de donar feina a veïns i veïnes majors de 45 anys que es troben en situació d'atur de llarga durada.

De les onze persones contractades, dues treballen d'auxiliars administratives, una s'encarrega de la neteja i la resta faran diferents tasques de manteniment i donaran suport a les brigades dels diferents ajuntaments cerdans.

Dels llocs de feina disponibles, almenys dues places s'han reservat a dones, per tal de facilitar la inserció laboral d'aquest col·lectiu.
La duració del contracte serà de dotze mesos per a quatre d'ells i de sis mesos per als altres set treballadors. Tots ells ja han i començat a treballar a tot l'àmbit cerdà.

Parlen al vídeo: LAIA VENDRELL, COORDINADORA PROGRAMA CC CERDANYA