Partit no apte per a cardíacs el que s'ha viscut aquest dissabte a la nit a la pista de gel de Puigcerdà. L'equip sènior masculí s'enfrontava al Majadahonda i, tots dos equips, han protagonitzat un duel molt igualat que finalment s'ha decidit a la tanda de penals. 4-3 al marcador, i victòria lluitada per als de casa, que sumen dos punts i es col·loquen tercers.
Els homes de Barnola van començar el partit amb força i van aconseguir avançar-se per 2-0, amb gols de Prokop i Muñoz. Pocs minuts abans d’acabar el període, els visitants van marcar un gol. Malgrat les diverses ocasions dels dos conjunts, el segon període va acabar sense gols. Ja en el tercer tram del partit, els madrilenys van capgirar el marcador, anotant dos gols, fet que va posar l'ai al cor al gran nombre d'aficionats que seguien l'enfrontament. Un gol de Morer en els minuts finals va forçar una pròrroga primer i els llançaments de penals després. En una tanda d'infart, només Granell va anotar el primer llançament i això ha permès sumar dos punts als grocs i negres.
Amb aquesta victòria el Puigcerdà es posa tercer amb 19 punts, per davant del Majadahonda i el Jaca que en tenen 17. El Barça continua primer, mentre que el Txuri ocupa la segona plaça.
Per la seva banda, l'equip femení ha viscut una jornada maratoniana. Dissabte va jugar contra el Majadahonda, líder invicte de la competició. Amb poques jugadores desplaçades, les cerdanes van fer un paper digne davant d'un rival superior, que va guanyar per 16-2. Diumenge van rebre a casa el Jaca i, malgrat les baixes, el Puigcerdà va vèncer per 6-1. Després d'aquests resultats, l'equip femení té 27 punts i escala a la quarta plaça, que dona accés a play-off.