Els homes de Barnola rebran aquest dissabte a casa el Majadahonda, el cinquè classificat a només un punt dels ceretans. Serà un enfrontament vital per als locals, si no veure's al capdavall de la classificació, que els deixaria fora dels creuaments de semifinals amb només dos partits per jugar contra els rivals més forts.
Els madrilenys són molt lluitadors, alguns d'ells cridats per la selecció espanyola recentment. En el darrer cara a cara entre aquests conjunts, el Majadahonda es va imposar a la pròrroga després que el Puigcerdà remuntés 2 gols en el tram final del partit. El resultat va ser 3-4 i la sensació va ser que el Puigcerdà mai va estar còmode davant d’un rival que no deixa de treballar durant tot el partit.
Als de Cerdanya els tocarà, doncs, treure el caràcter competitiu i emportar-se una victòria que pot ser clau en el tram final de la lliga.
Per altra banda, l'equip femení tindrà un cap de setmana de molts quilòmetres. Dissabte al migdia visitarà el líder invicte de la competició, SAD Majadahonda, en el darrer desplaçament de la fase regular. I diumenge al migdia, les jugadores s'enfrontaran al Jaca. El CG Puigcerdà necessita els punts per seguir amb opcions de classificar-se pels play-off i en la millor posició possible.