En la dissetena jornada de Lliga, el Cadí la Seu s'enfronta al Perfumerías Avenida. Les urgellenques són sisenes a la competició, després d'una dinàmica negativa, de dues derrotes seguides. L'equip de Salamanca no sembla el rival idoni perquè el Cadí trenqui la ratxa. El Perfumerías és segon a la classificació, encadenant vuit victòries consecutives.

L'aspecte físic serà decisiu en el partit. Cal tenir en compte que ambdós equips es troben disputant dues competicions. Lleoneses i urgellenques han accedit als setzens de final de l'EuroCup. Aquesta setmana però no han tingut cita a la competició europea.

El Cadí busca oferir un millor joc en defensa, i així aconseguir la victòria. El triomf seria un bon pas per encarar un mes de gener exigent.
Aquest divendres al migdia, el Sedis Bàsquet ha fet oficial el fitxatge de Marina Lizarazu. La jugadora provinent del València Bàsquet arriba a l’equip alt urgellenc per reforçar la posició de base.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU