Els cinc congressos coorganitzats per Turisme La Seu durant l'any 2019 han generat un impacte econòmic de 310.000 euros a la ciutat. L'empresa municipal fa un balanç positiu de les jornades que han portat a la capital alt urgellenca 1.255 persones.

El congrés amb més repercussió ha estat la trobada empresarial del Pirineu. Uns 600 empresaris i dirigents es van congregar en la trentena edició. La capital alt urgellenca és l'escenari d'aquesta trobada des del 2010. Amb gairebé la meitat d'assistents, es va celebrar el Congrés d'Educació i Entorn. Un esdeveniment que va impulsar-se el 2006 i que té lloc cada dos anys.
El Congrés de l'Associació d'Empreses Elèctriques va comptar amb 180 participants. La mateixa assistència que va registrar el primer Congrés Interpirinenc de Mitjans de Proximitat on es van reunir 180 periodistes i editors, una xifra que superava les expectatives inicials.
I amb menys presència, es va desenvolupar la primera Jornada Transpirinenca de Fisioterapeutes: Abordatge de les lesions de l'extremitat inferior i introducció a la marca nòrdica que va reunir 25 professionals.MIREIA FONT, TINENT D’ALCALDE DESENVOLUPAMENT LOCAL I OCUPACIÓ
Pel que fa al calendari d'aquest any, la principal novetat és 27è Congrés de Fires de Catalunya que acollirà la ciutat el mes de novembre.

Parlen al vídeo: MIREIA FONT, TINENT D’ALCALDE DESENVOLUPAMENT LOCAL I OCUPACIÓ