L'Oficina Jove de Cerdanya ha posat en marxa aquest curs la tercera edició del programa 'Tal Kom Sona', un espai on els nois i noies poden parlar de tot allò que els interessa, com pot ser les l'autoestima, les addiccions, l'amistat, el sexe o les relacions de parella. Dos psicòlegs són els encarregats de dirigir les sessions grupals, que tenen lloc dos dimarts al mes.

A les trobades, que tenen lloc 17,30h a 19h, s’organitzen tallers, dinàmiques i jocs per tal de crear un ambient distès on els joves, partir de 12 anys, puguin expressar-se obertament. Per aquells que vulguin fer-ho amb més intimitat, poden demanar sessions individuals amb els psicòlegs.
El programa també té en compte les famílies. En passades edicions s'havien organitzat sessions en grup amb pares i mares, però enguany s'ha optat per fer-les individualment.

Les sessions tenen lloc a l'Oficina Jove, situada als baixos de la plaça Regne de Mallorca de Puigcerdà. Enguany, a més, el Tal Kom Sona es desplaça a les aules de l'INS Pere Borrell per tractar tot allò que interessa als adolescents.

Parlen al vídeo: LAURA MARTÍNEZ, TÈCNICA JOVENTUT PUIGCERDÀ