El ral•li Dakar ha abaixat el teló aquest divendres. El pilot de Coll de Nargó, Jaume Betriu, ha estat catorzè en la seva estrena al Dakar. L'organització li ha atorgat el títol honorífic de primer rookie de la general. El guanyador en aquesta categoria ha estat Ricky Brabec.
En la penúltima etapa de la competició, ha registrat la millor posició, un dotzè lloc. Des de l'etapa número quatre, el nargoní no s'ha allunyat dels vint millors corredors, ha excepció de la desena etapa que ha estat trenta-quatrè. L'etapa número 8 en la categoria de motos, va quedar suspesa per la mort del motorista portuguès Paulo Gonçalves.
Pel que fa a Isidre Esteve, l'altre pilot alt urgellenc, va veure's obligat a abandonar el Dakar. A la setena etapa, el pilot d'Oliana va patir un trencament del turbo del seu cotxe. Malgrat reparar l'avaria, l'organització va desestimar la seva reincorporació a la vuitena etapa. Els vencedors han estat Carlos Sainz i Lucas Cruz. És el tercer Dakar que aconsegueix el pilot espanyol.