El consell comarcal de l’Alta Ribagorça té previst per aquest any 2020 un pressupost de tres milions tres-cents mil euros. Des de l’equip de govern es remarca que és continuista respecte les anualitats anteriors, que està molt supeditat a l’aprovació de pressupostos del govern català i que s’espera poder modificar a mesura que incrementin les expectatives d’ingressos. Tot i així hi ha unes prioritats clares.

També es treballarà per dissenyar un pla estratègic comarcal i marcar les línies de futur a seguir.

Es destaca que la finalitat principal és la cobertura dels serveis bàsics pels veïns i veïnes de la comarca. El pressupost va comptar amb el suport de l’equip de govern de Junts per Catalunya, i els vots a favor d’Esquerra republicana.

Parlen al vídeo: MARIA JOSÉ ERTA, PRESIDENTA C.C. ALTA RIBAGORÇA