Bellver de Cerdanya també ha celebrat aquest divendres la festivitat de Sant Antoni. La festa ha tingut lloc enguany al nucli de Riu de Santa Maria, on veïns i veïnes s'han aplegat a la plaça principal per beneir els seus animals de companyia. Des del consistori han explicat la festa es celebra cada any en una població diferent.

A les 12 del migdia s'han concentrat els animals i després, la trentena de cavalls i eugues han protagonitzat els Tres Tombs pels entorns de la població. A la una ha tingut lloc la benedicció on, a més d'equins, també hi han participat diversos gossos i gosses i, fins i tot, una porqueta.

La festa ha finalitzat amb un dinar popular al poliesportiu de Bellver, on hi han assistit unes 170 persones.

Altres poblacions com Puigcerdà també han celebrat aquest divendres Sant Antoni, amb una missa i benedicció dels animals.

Parlen al vídeo: XAVIER PORTA, ALCALDE DE BELLVER DE CERDANYA - JOAN PORTA, PROPIETARI DE LA OLIVA