Aquest divendres al migdia les escoles d’esquí i snowboard que treballen a Port Ainé i l’empresa que gestiona els grups d’escolars a l’hotel Port Ainé 2000 es reuniran a Barcelona, amb Ferrocarrils de la Generalitat com a mediador en la negociació que ha de permetre acostar posicions i resoldre el conflicte, segons han informat fonts de les escoles d’esquí a aquest mitjà.
Les escoles d’esquí denuncien que malgrat haver arribat a un acord per realitzar les formacions dels grups d’escolars a l’estació, el dia 9 de gener, sense previ avís se’ls va retirar gran part del volum de feina, que va passar a professors vinguts d’altres estacions.
Les escoles d’esquí de la zona reivindiquen la manca de formes a l’hora de fer les coses i un canvi de les regles de joc d’un dia per l’altre. També han remarcat que estan disposats a negociar tots els aspectes menys el preu, ja que consideren que es devalua la seva feina.