Un any més, les estacions de muntanya de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) celebraran el World Snow Day, un esdeveniment promogut per la Federació Internacional d’Esquí (FIS) que va néixer amb l’objectiu de fomentar la neu i els esports d’hivern entre els nens i nenes i les seves famílies.  
Per celebrar aquesta cita, aquest diumenge, 19 de gener, les estacions seran escenari d’un seguit de propostes lúdiques pensades per a tots els públics
A l'estació de la Molina, els més petits podran participar en la Cerca del tresor amagat, en què, mentre esquiïn per les pistes, hauran de superar obstacles i fer una gimcana per trobar el tresor, i es podran convertir en el seu personatge preferit participant al taller de maquillatge ubicat a la plaça Cap de Comella. A més, tots els participants rebran l’obsequi d’un peto commemoratiu de la diada. La Cerca del tresor amagat pretén potenciar l'esquí a través de baixades diferents i amb caràcter educatiu. També hi haurà una batucada a càrrec del grup Drum Beat.

Per la seva banda, a les estacions del Pallars, Espot i Port Ainé, el Dia Mundial de la Neu se celebrarà amb una jornada esportiva per als infants. Ambdues estacions organitzen una sortida amb raquetes de neu infantil per a nens i nenes d’entre 5 i 14 anys amants de la neu i de la muntanya.

En l’edició del 2019, el Dia Mundial de la Neu va reunir fins a 450 esdeveniments repartits en 45 països del món.