El forn de pa municipal de Bolvir és un dels pocs negocis que encara continuen al poble. Es tracta d'un establiment que necessitava una posada al dia i, per això, el consistori ha portat a terme recentment una actuació de millora a l'obrador, situat als baixos d'on hi havia l'antic ajuntament, a escassos metres d'on es ven el pa.

Després de renovar l'obrador, l'ajuntament preveu traslladar el negoci al mateix edifici municipal, per tal d'evitar que el forner hagi de portar cada dia els productes a la botiga actual.

L'ajuntament ha destinat una partida de gairebé 38.000 euros per fer la reforma.
A Bolvir hi ha actualment una dotzena de restaurants, una botiga de queviures i el forn de pa. Des del consistori veuen important que aquests establiments continuïn oberts per tal de dinamitzar l'economia local.

Parlen al vídeo: ISIDRE CHIA, ALCALDE DE BOLVIR