Una de les inversions importants previstes enguany per l'ajuntament de Puigcerdà és la renovació de la coberta de la pista de gel. Es tracta de l'equipament més emblemàtic i un dels més concorreguts de la vila on, els darrers anys, s'hi han portat a terme diferents inversions per millorar-lo. Un esforç inversor que ha arribat als 400.000 euros i que gairebé es doblarà amb la renovació de la coberta.

Com la resta d'actuacions, les finança conjuntament l'ajuntament de Puigcerdà i el Club Poliesportiu de la capital cerdana. En aquest cas, dels 337.000 euros que costarà la coberta, 200.000 euros els aportarà el consistori i la resta l'entitat esportiva.
L'objectiu és que, en un futur, es pugui tenir una pista de gel totalment equipada. Es preveu que, la inversió final, s'aproparà als 2 milions d'euros.
Recordem que es tracta d’una pista de segona mà adquirida els anys 80 i és una de les tres que hi ha a Catalunya. Actualment és utilitzada per l’equip local d’hoquei, pel Club Patinatge Artístic Puigcerdà i pel Cúrling Puigcerdà, a més d’estar oberta al públic en general i a les escoles.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ