El Cadí La Seu ja coneix el rival als quarts de final de la Copa de la Reina 2020. Serà l'Spar Citylift Girona. El duel català es disputarà el 6 de març a Salamanca.

Pel que fa als despatxos, el Sedis Bàsquet ha descartat presentar una denúncia contra El Campus Promete per alineació indeguda. El club finalment no farà la tramitació, tot i considerar-ho inicialment després que l'equip de la Rioja va inscriure només una jugadora nacional a l'acta del partit, en comptes de tres tal com està determinat per a plantilles de deu integrants.

El club alt urgellenc reconeix que té l'atenció posada en el mercat per incorporar una nova jugadora, després de la lesió de la base Yurena Díaz, que la deixa tota la temporada fora de la pista.

A les urgellenques els espera un mes de gener exigent. Disputaran els setzens de final a l'Eurocup contra el Basket Landes, i a la lliga, els propers rivals són el Perfumerías Avenida, el Gernika i l'Al-Quázeres Extremadura.

Parlen al vídeo: PEP RIBES, VICEPRESIDENT ESPORTIU DEL SEDIS BÀSQUET