21 persones estan treballant al Pallars Jussà des de fa uns dies dins del programa Treball i Formació. Es tracta de contractacions d’entre 6 i 12 mesos que es duen a terme a través del consell comarcal de persones amb situació d’atur de llarga durada.

Des del consell comarcal es considera bàsic disposar de programes d’inserció laboral com aquest, ja que és una forma més per millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de la comarca. És el setè any que el consell se suma al projecte, a través del qual ha fet ja 138 contractacions.

Aquest programa combina l’experiència laboral, amb la formació, ja que s’inclou unes hores de formació dins del calendari de tasques. I es procura que les feines atorgades tinguin relació amb les seves formacions o experiències prèvies.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA MULLOL, PRESIDENT C.C. PALLARS JUSSÀ