A l'octubre torna una de les carreres de trail running més coneguda al Pirineu. Després de reunir gairebé 4.000 participants en la passada edició, la Salomon Ultra Pirineu torna els dies 2, 3 i 4 d'octubre de 2020. El Parc Natural del Cadí Moixeró i les poblacions de Bagà i Bellver de Cerdanya exerciran un any més com epicentres de la prova, que espera reunir corredors populars i professionals.
Des d'aquest dimarts i fins el 27 de Gener ja es poden realitzar les preinscripcions per a la Ultra Pirineu, que disposa de 1.000 dorsals. Les inscripcions es realitzen a través del web i en el cas de superar els 1.000 preinscrits el 30 de gener es procedirà al pertinent sorteig de dorsals.
La prova segueix amb el seu format de 94km i 6.200 de desnivell positiu i recorre els trams d'alta muntanya més emblemàtics de Parc Natural del Cadí-Moixeró. La Salomon Ultra Pirineu és sens dubte una de les carreres més exigents i internacionals del país i reuneix cada any a participants de més de 50 països.
En la passada edició d'aquest esdeveniment van participar 1.000 corredors i la catalana Mònica Comas i el rus Dimitry Mityaev es van endur la victòria. Aquest any s'espera el mateix nombre d'atletes.