Aquest dimarts s'han iniciat les obres al Camí de Sant Isidre a Castellciutat. Els treballs consisteixen en l'arranjament i eixample d'aquest accés al poble des de la carretera N-260. La via d'un únic sentit de circulació tindrà una amplada de 4,40 metres. A més, compta amb la construcció d'una vorera de dos metres per als vianants.

El Camí de Sant Isidre ha quedat tallat a la circulació. Pel que hi ha una variació en la mobilitat. El carrer de Jacint Verdaguer s'inverteix el sentit de circulació, pel que passa a ser un carrer per entrar a Castellciutat des de la nacional 260. I el Camí de l'Hortal és la sortida del poble cap a la mateixa carretera.
L'actuació compta amb un pressupost de 222.000 euros i està previst estigui enllestida a finals de març.

Parlen al vídeo: JOAN GURRERA, TINENT D'ALCALDE DE TERRITORI I SOSTENIBILITAT