El consell comarcal del Pallars Jussà invertirà aquest any 2020 uns 100.000 euros en millorar l’eficiència energètica d’alguns dels seus edificis. Un d’ells és la seu principal del consell comarcal, Casa Sullà, i l’altre és l’Epicentre, el Centre de visitants del Geoparc.

Cada inversió té un cost d’uns 50.000 euros. La primera rep finançament de fons FEDER i del patronat de Promoció econòmica de la Diputació de Lleida, mentre que l’actuació a l’Epicentre es preveu finançar a través del PUOSC.
La idea és que aquestes actuacions estiguin enllestides durant aquest primer trimestre de l’any.
Una altra actuació prevista dins de la millora d’eficiència energètica és el canvi de les finestres als nous espais dels serveis socials.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA MULLOL, PRESIDENT C.C. PALLARS JUSSÀ