Tal com va fer Bellver fa gairebé dos anys, l'ajuntament de Bolvir ha fet instal·lar càmeres de videovigilància a diferents punts de la població. Ho ha fet cansat de les bretolades que sovint patia el mobiliari urbà i l'espai públic en general. En total s'han col·locat 12 càmeres.

Algunes de les càmeres es troben a la plaça major, davant l'escola i altres equipaments municipals o als accessos a la població.
Els aparells ja funcionen i, si es produís algun acte vandàlic o robatori, els Mossos d'Esquadra podrien accedir a les imatges per identificar els responsables. De fet, aquesta situació s'ha viscut fa només uns dies.

Tot plegat ha suposat una inversió d'uns 17.000 euros, finançats pel propi consistori.
Recordem que a banda de Bolvir i Bellver, Llívia també va optar per instal·lar un sistema de càmeres de seguretat a l'entrada del nucli urbà.

Parlen al vídeo: ISIDRE CHIA, ALCALDE DE BOLVIR