Celebrada la quarta edició del concurs de relats breus Whats App relats aquest dimarts. Hi han participat uns 900 alumnes de 4rt d’ESO del Pirineu. En total, han estat 15 centres educatius, una xifra que va augmentant cada any.

Quatre instituts són de l’Alt Urgell, i per primera vegada hi ha concursat un centre de secundària de la Cerdanya, l’institut Pere Borrell, i també de la comarca aranesa, l’institut d’Aran.
Aquesta proposta educativa dóna la benvinguda als mòbils a les aules.

M’escoltes ha estat la temàtica d’enguany. Els estudiants amb un marge d’una hora han redactat, i enviat el relat a través de l’aplicació mòbil. Tot que hi ha estudiants que prefereixen el paper i bolígraf per fer volar la imaginació.
El concurs està organitzat per l’Associació del Llibre del Pirineu, el Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior del Govern d’Andorra i el Servei Educatiu de l’Alt Urgell-Cerdanya. També compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, (IDAPA) l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran, així com el Consell Comarcal de l’Alt Urgell.

Parlen al vídeo: NÚRIA TOMÀS, REGIDORA D’EDUCACIÓ DE LA SEU D’URGELL - SERGI BARBA, ESTUDIANT DE LA SALLE