Derrota del Cadí La Seu a casa, per 61 a 81 davant d'un Campus Promete molt fresc físicament. Les urgellenques han acusat de cansament per disputar la doble competició. Un sol entrenament per preparar el matx, després que dijous haguessin segellat la presència a setzens de final de l'EuroCup.
Una primera part força igualada, però amb una defensa alt urgellenca que no ha estat capaç d'aturar el joc interior de les visitants. L'encert de Yoyo Nogic, ha permès a les locals no distanciar-se en el marcador. La sèrbia ha acabat sent la màxima anotadora del partit amb vint-i-tres punts.
El primer parcial s'ha tancat per 20 a 25, i el segon empata a 18. Pel que al descans, les de la Rioja guanyaven de 5.
A la represa, El Campus Promete ha agafat avantatge al marcador, que ha estat d'onze punts en acabar el tercer parcial. Al final la diferència ha estat de vint punts. D'aquesta manera les urgellenques no han pogut salvar l'average particular. A Logronyo les urgellenques havien guanyat de dinou punts.

Tot i que la Rioja s'ha imposat, el seu tècnic ha felicitat les decisions en el llançament del rival.

L'equip de la Rioja ha incomplert el reglament, a l'inscriure només una jugadora nacional a l'acte en comptes de tres tal com està determinat per a plantilles de deu integrants. El Cadí estudia denunciar el cas per alineació indeguda.
És la vuitena derrota a la Lliga, i ja sumen el mateix nombre de victòries i derrotes en aquesta competició, fet que situa a Les urgellenques a la sisena posició de la classificació.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU - JULIAN MARTINEZ, ENTRENADOR CAMPUS PROMETE