Abans de l’estiu hi haurà sobre la taula el projecte definitiu de la millora de Comiols, l’enllaç del Pallars Jussà i Pallars Sobirà amb Barcelona. Així ho ha anunciat aquest cap de setmana el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, en la seva visita a Tremp.

Precisament a principis de desembre, Isidre Gavín, secretari d’infraestructures i mobilitat, es va reunir amb els responsables polítics de les comarques pallareses per tractar la reactivació del projecte de Comiols, la principal via d’accés entre l’àrea metropolitana i els Pallars. I una de les infraestructures més reivindicades.

El projecte inclou la millora del port de muntanya a cavall entre el Pallars Jussà i la Noguera i es vol comptar amb el màxim consens del territori.

Parlen al vídeo: DAMIÀ CALVET, CONSELLER DE TERRITORI I SOSTENIBILITAT - MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP