Des d'inici d'any, la companyia de Transport ALSA comercialitza els nous abonaments en trajectes intercomarcals de l'Alt Urgell i la Cerdanya. Aquests abonaments presenten una millora en el format segons assenyalen des d'atenció al públic de l'empresa, tenint en compte que eren de paper i ara són una targeta.
En les últimes setmanes, els usuaris només podien adquirir bitllets senzills a causa d'un problema informàtic entre el canvi a l'hora d'eliminar el format paper dels abonaments i implementar targetes. Amb aquest abonament els passatgers disposen de 20 viatges per a trajectes dins de les comarques de l'Alt Urgell i la Cerdanya.
En relació amb la mobilitat, el consistori alt urgellenc està batallant perquè la integració tarifària arribi a la comarca. Pel que manté contactes amb la Direcció General de Transports i Mobilitat.

Aquesta integració significaria segons expliquen des de l'ajuntament una reducció substancial del preu pels trajectes Alt Urgell – Barcelona. Asseguren que el preu podria reduir-se la meitat.

Parlen al vídeo: JOAN GURRERA, TINENT D'ALCALDE DE TERRITORI I SOSTENIBILITAT