Els equips femení i masculí del Club Gel Puigcerdà han viscut un cap de setmana d'emocions oposades. Els homes de Barnola han ensopegat a la pista del Jaca i han tornat a casa amb un 7-0.
L’equip volia distanciar aquest rival directe que tancava la classificació però s'ha vist sorprès per una intensitat molt alta dels aragonesos que han confiat en les seves possibilitats des del principi. Els de la Cerdanya no han entrat en cap moment en el partit i han comès errors que han acabat amb gols difícils de païr.
Amb aquesta derrota contundent, el Puigcerdà empata a punts en la tercera i quarta posició amb el Jaca. Tots dos en tenen 17. El Barça consolida la primera plaça amb 25 punts i el Txuri és segon amb 21. Tanca la classificació el Majadahonda amb 16. Precisament, els madrilenys visiten dissabte el Puigcerdà, on qui surti vencedor deixarà el cinquè molt tocat a només tres jornades pel final (dos partits i una de descans).
La cara positiva de la jornada l'ha protagonitzat l'equip femení, que ha vençut a casa per 2-1 el Valdemoro Ice Team, terceres en la classificació. Tres punts importants que sumen les cerdanes, que cada vegada tenen més a prop els play-off. La protagonista de l'enfrontament ha estat la portera local Moreno, que ha sabut aturar els llançaments de les madrilenyes.
En la lliga femenina, el Majadahonda segueix líder invicte amb 39 punts i el Txuri Urdin i el Puigcerdà són quart i cinquè amb amb 24.