Un incendi ha afectat aquesta matinada uns habitatges situats a l'avinguda Pirineus de Puigcerdà. Els Bombers han rebut l'avís poc abans de mitjanit i ràpidament s'han desplaçat fins al lloc dels fets. El foc, que afectava a la teulada, s'ha propagat a través de la cambra d'aire del fals sostre que uneix les cases adossades. Les flames han arribat a sis d'aquestes, dues de les quals han quedat totalment calcinades. Part de teulada ha s'ha esfondrat, tal com es pot veure a les imatges.
L'incendi no ha provocat ferits però sí nombrosos danys materials. A més, una vintena de veïns han hagut de ser desallotjats. L'ajuntament els ha proporcionat habitació per poder passar la nit a hotels del municipi. Fins que no s'avaluï l'afectació de l'edifici, els veïns no podran tornar a casa.
Els habitatges estan situats a sobre de diversos negocis, com un estanc i un forn de pa que, segons han explicat els cossos de seguretat, han quedat afectats per l'acció de l'aigua.
Els Bombers dels parcs de Puigcerdà, Bellver, Llívia, Alp, Guardiola, Berga i Manresa han treballat tota la matinada per apagar les flames i al llarg d'aquest divendres al matí encara continuaven els treballs per assegurar que no es produeixin revifades.
De moment es desconeix la causa que ha provocat l'incendi.