L’Ajuntament de La Seu d'Urgell preveu instal·lar plaques solars a tots els equipaments municipals. El primer edifici que col·locaran aquests dispositius serà el poliesportiu municipal de la capital urgellenca, i de manera progressiva s’intal·laran a altres edificis municipals, segons ha avançat el tinent d’alcalde de territori i sostenibilitat de la ciutat, Joan Gurrera.
Es tracta d'una mesura a favor de la sostenibilitat energètica i que està inclosa als pressupostos del 2020 del consistori alt urgellenc. Amb l’ajut econòmic del Fons Europeu de Desenvolupament Regional.

En aquesta mateixa línia, el Consell Comarcal de l'Alt Urgell ha anunciat que aquest any canviarà l'enllumenat dels carrers, en benefici de la tecnologia LED. Aquesta actuació afectarà 19 municipis de la comarca.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D'URGELL