Comença la quarta i darrera volta en hoquei gel sènior masculí amb tot per decidir, sobretot les dues darreres places de playoff. El CG Puigcerdà es desplaçarà aquest dissabte a Jaca on mesurarà les seves forces amb l'equip aragonès que està a només 3 punts dels de Cerdanya. Així, doncs, els cerdans intentaran sumar punts per distanciar el rival que ara mateix quedaria fora dels playoff.
En aquest partit, els dos equips tindran baixes importants. Els locals no disposen de varis jugadors que estan competint en el mundial U20 a Lituània i el conjunt català no tindrà el capità Tona, l’assistent l Boronat i el defensa Piñar no viatjaran per jugar el partit.
En la lliga més igualada i competida dels darrers anys és dificil pronosticar qui ocuparà el capdamunt de la classificació. El Barça hockey gel i CHH Txuri Urdin sembla que es disputaran la primera plaça de la classificació tot i que no es troben allunyats de la resta de rivals.
Per la seva banda, l’equip femení rebrà un dels rivals punters de la competició, Valdemoro Ice Team. Un equip que és tercer de la lliga amb 26 punts i que ja va vèncer a les ceretanes clarament a la seva pista la primera volta. Les de Cerdanya volen entrar a playoff i necessiten sumar més punts que Txuri Urdin que ara mateix marca l’entrada a les semifinals empatades a 21 punts amb el Puigcerdà. Les noies estan protagonitzant la sorpresa de la competició i són molt a prop d’aconseguir un objectiu difícil d’assolir, entrar a playoff.