La Fundació Adis ofereix des d'ara el seu servei de neteja a la residència sociosanitària de Puigcerdà. L'entitat, que treballa per ajudar a les persones amb diversitat funcional, ha acordat aquest servei amb la Fundació Hospital de Puigcerdà, que consisteix en fer tasques de neteja a la planta menys u de l'equipament. La Maria Ester, juntament amb la seva monitora, són dues de les quatre persones que ja hi treballen.

S'ha establert un torn de dilluns a divendres i l'altra equip fa la neteja durant els caps de setmana i festius.
La iniciativa s'emmarca dins el programa Incorpora'm, que gestiona la fundació Adis amb l'objectiu de facilitar la inserció laboral d'aquest col·lectiu.

Actualment hi ha onze persones que treballen en algun dels projectes del programa, com l'Eco Neteja o el servei de distribució de publicitat. Des de la fundació Adis confien que, amb la posada en marxa de l'agrobotiga o la bugaderia, es puguin arribar a contractar fins a 25 persones, que és gairebé la meitat del total de demandants d'ocupació que hi ha a la seva borsa de treball.

Parlen al vídeo: MARIA ESTER ÀLVAREZ, TREBALLADORA - ESTHER DALMAU, RESPONSABLE PROJECTE INCORPORA'M FUND. ADIS