La Vall de Boí ja té en funcionament des d’aquest principi d’any el primer punt de recàrrega de vehicles elèctrics del municipi. Està situat a Barruera i disposa 2 connectors, un de càrrega ràpida i un de semiràpida.

Aquesta infraestructura s’ha instal·lat a través d’un acord amb Endesa i s’ha situat en un indret estratègic per oferir el servei tan als veïns i veïnes de la Vall amb vehicles elèctrics com als turistes que es desplacen a la zona, ja que es troba prop del Parc Nacional d’Aigüestortes i estany de Sant Maurici, de l’estació d’esquí de Boi Taüll i de les esglésies romàniques, patrimoni de la UNESCO.
Els carregadors són universals, de manera que serveixen per a qualsevol tipus de vehicles elèctric. I la idea és instal·lar més punts de recàrrega en altres nuclis de la Vall de Boí.

Parlen al vídeo: SÒNIA BRUGUERA, ALCALDESSA DE LA VALL DE BOÍ