El Cadí La Seu s'ha plantat als setzens de final de l'EuroCup. Les urgellenques s'han imposat al Basket Hema per 63 a 72, i així han defensat l'avantatge que havien aconseguit al partit d'anada al Palau d'Esports.
Ambdós equips han saltat a la pista conscients de la transcendència de l'enfrontament per continuar a la competició europea, i això s'ha plasmat amb un alt ritme en el joc. Un molt bon inici de partit de les urgellenques els ha permès aturar la intensitat i els punts rivals. Pel que les visitants guanyaven de 9 al descans.
Amb el partit encara per resoldre, i amb la voluntat de rematar la feina, el Cadí s'ha endut també el tercer quart, on la distància al marcador favorable a les visitants ha arribat fins als vint punts.
L'últim parcial se l'han endut les belgues amb un alt nivell físic, tot i que insuficient per capgirar l'eliminatòria.
La nord-americana Sydney Wiese ha estat la millor jugadora per a les urgellenques anotant 20 punts i 23 de valoració.
L'entrenador del Cadí, Bernat Canut, s'ha mostrat satisfet en acabar el partit, i ha ressaltat el bon treball en defensa del seu equip, així com el joc intel·ligent en atac.
El Cadí La Seu segueix marcant camí en la competició europea, i obra un nou capítol a setzens de final contra el Basket Landes, amb qui ja van coincidir a la fase de grups. Precisament les urgellenques no en tenen massa bon record, ja que els dos partits van acabar amb victòria de les franceses.
D'altra banda, la base del Cadí, Yurena Díaz ha passat pel quiròfan amb èxit, per la lesió al lligament encreuat del genoll esquerre.