L’Ajuntament de Tremp ha aprovat per aquest any 2020 un pressupost inicial de cinc milions i mig d’euros. Una xifra de sortida una mica inferior a l’anterior pressupost. Des de l’equip de govern es destaca que el gruix d’aquest import es dedica a personal, com la convocatòria de dos plaques interines de policia local, i a inversions en millora de circulació i serveis.

També està pressupostada la construcció d’un nou dipòsit d’aigua a Puigcercós i la xarxa d’abastament d’aigua a Eroles, es preveuen inversions conjuntes amb el consell comarcal per tirar endavant dos projectes FEDER, s’està pendent de la resolució de subvencions d’administracions supracomarcals, del PUOSC i de peticions a l’ACA.
En el ple on es va aprovar el pressupost, celebrat a finals d’any, el grup de Compromís per Tremp hi va votar en contra.

Aquest ple ha estat un dels que han comptat amb més presència veïnal de tot l’any 2019.

Parlen al vídeo: ANTONI FLORES, REGIDOR D’HISENDA I PATRIMONI - SÍLVIA ROMERO, PORTAVEU COMPROMÍS PER TREMP