L'estació de la Molina ha acollit aquest inici d'any la 70a edició del tradicional Descens Infantil, que ha comptat amb la participació de 120 nens i nenes d’entre els 0 i els 7 anys. Amb 70 anys d’història cada 1 de gener a la pista llarga de La Molina es porta a terme aquesta activitat on els infants en són els protagonistes.

La prova es va iniciar om sempre a les 12 hores del migdia i va estar marcada per la bona meteorologia. Els 120 infants, repartits en diferents categories, van començar a fer el descens de pista llarga, on els esperaven els seus familiars.

Sense cap incidència i amb una gran expectació, els esquiadors més petits van demostrar les seves habilitats sobre la neu el primer dia de l’any.

Aquest acte va estar organitzat per l’Associació del Descens Infantil amb col·laboració amb La Molina, l’Escola Poliesportiva de La Molina i La Molina Club d’Esports (LMCE).