Un total de 4907 persones han visitat aquests dies de vacances el Parc de Nadal d'Alp i Puigcerdà, una proposta lúdica i educativa que enguany ha celebrat el desè aniversari. Del 27 al 30 de desembre, el Palau d'Esports i Congressos d'Alp ha acollit el parc i els dies 2,3,4 i 6 de gener aquest s'ha traslladat al poliesportiu de la capital cerdana. Malgrat haver registrat una xifra de visitants inferior a la dels darrers anys, des del consistori puigcerdanenc valoren positivament la iniciativa i aposten per mantenir-la.

Així, doncs, els nens i nenes han pogut participar en diferents activitats, com tallers de manualitats, cuina i robòtica, inflables, un rocòdrom, una tirolina o pintar amb colors fluorescents a la sala fosca, una de les novetats d'enguany, juntament amb l'espai sensorial, adreçat als més petits. Els oficis també han estat protagonistes del parc, amb un hort educatiu o un espai de construcció. A més, com en les passades edicions, també hi han hagut espectacles infantils, com l'actuació musical de Dàmaris Gelabert.

El Parc de Nadal va néixer fa deu anys a Alp i l'any següent s'hi va afegir Puigcerdà. És una proposta que manté una entrada econòmica de 4 euros i que s'adreça tant als infants de la comarca com als segons residents i visitants.

Per la seva banda, Bellver també ha organitzat aquestes festes un Parc de Nadal al poliesportiu municipal.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ