L'Ajuntament de La Seu d'Urgell disposa de pressupostos per a l'exercici del 2020 que assoleixen gairebé els 16 milions d'euros. El consistori alt urgellenc va tramitar-los el 30 de desembre amb el suport de l'equip de govern.

Una de les partides prioritàries és l'habitatge social.

Des de Compromís per La Seu han assegurat que és insuficient.

La millora de l'accessibilitat de la via pública comptarà amb 350.000 euros. Un altre pilar dels pressupostos són els equipaments. Inclouen la reforma integral de la biblioteca, l'ampliació de l'espai d'autocaravanes. Així com el centre que acollirà els estudis universitaris del grau en ciències del Grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, i l'equipament residencial i de pisos tutelats per a la gent gran.

La CUP, per la seva banda, considera que s’ha de prioritzar els serveis socials i l’habitatge. A més, la regidora Xènia Antona ha proposat un canvi en els barems d'atorgament d'ajuts socials.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D'URGELL - JOAN BARRERA, PORTAVEU DE COMPROMÍS PER LA SEU