Les estacions d’esquí de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya han augmentat aquestes festes de Nadal el nombre d’esquiadors respecte les mateixes dates d’ara fa un any. Vallter ha estat l’estació que ha pujat més en percentatge d’esquiadors, ja que ha augmentat un 67%, seguida de la Molina, que ha augmentat un 56%, o l’allargament fins al Niu de l’Àliga del telecabina ha estat tot un èxit. Pel que fa al Pallars Sobirà, Espot ha rebut un 19% més de visitants mentre que Port Ainé un 8%. A l’Alta Ribagorça, Boí Taüll ha registrat una pujada d’un 5 i mig per cent.
També es destaca les bones previsions pels propers dies, les estacions estan funcionant al 90%, amb gruixos força destacables i s’espera que els propers dies obrin al complet el seus dominis esquiables.
L’estació de Tavascan també ha registrat un bon nombre de visitants durant aquestes festes, més de 3500 persones han passat per l’estació.