Un cop finalitzades les festes de Nadal, l’Ajuntament de Tremp fa un balanç molt positiu de l’assistència de persones als diferents actes que any rere any s’organitzen per amenitzar aquestes dates. Precisament el Parc de Nadal Cucaliu ha comptat amb 2000 participants i el tradicional ball de Cap d’Any amb uns 1000 assistents. Un calendari ple d’activitats que compten amb el suport i l’organització de moltes de les entitats locals.

Els personatges del parc de Nadal d’aquesta edició han estat el Mickye i la Minnie, també s’ha dedicat una tarda a jocs gegants i una a “globoflexia”. I el circuit de motos de Guaja aventuras ha estat tot un èxit. A més s’ha estrenat la Cuca jove, amb activitats encarades a un públic d’aquestes edats.
La cavalcada de reis, organitzada per La Casa del Sol Naixent, s’ha tornat a sumar a la campanya un Baltasar de veritat i ha comptat amb la participació de moltes altres entitats com els Geganters i els cotxes clàssics.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP