El món màgic de les muntanyes ha tancat la seva programació d'activitats aquest dilluns amb el concert de reis. Una nova edició que des del consistori alt urgellenc han assegurat que ha estat un èxit amb molt bona assistència en la diversitat d'activitats programades.

Mil sis-cents nens i nenes entre 0 i 12 anys han passat pel parc de nadal infantil obert del 27 al 30 de desembre.
Abans però, el dia 24 de desembre, el tió de la Freita, ha repartit més de 800 bosses. Uns obsequis elaborats per a l'ocasió pel taller Claró. El colofó de les activitats ha estat la multitudinària cavalcada de reis i la benvinguda del senyor Pipa el 5 de gener.
També molt bona rebuda a les novetats d'enguany. Unes dues-centes famílies han anat a buscar el seu tió al pla de les forques. I entrades exhaurides en les dues darreres representacions d'El rescat dels minairons.
Una programació possible gràcies a la implicació de diversos actors de la societat urgellenca en unes dates marcades per la il·lusió i la màgia del Nadal.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D'URGELL