El Barça no va donar opcions al Puigcerdà en el partit de dissabte a la pista blaugrana. Malgrat tenir oportunitats, els cerdans van perdre per 5-1 davant de l'actual líder de la classificació.
En el primer terç, l’equip local es va arribar a posar 2 a 0 en el marcador després d’aprofitar errors defensius dels homes de Barnola. Només començar el segon terç un gol del júnior Pol Costa va posar emoció al partit i l’equip pirinenc va tenir oportunitats per empatar el partit. Poc després de rebre el 3 a 1 es va disposar d’un llançament de penal que no es va poder convertir. A partir d’aquí la pressa i la frustració es van apoderar dels grocs i negres.
El tercer temps, els cerdans van encaixar dos gols més pel conjunt local i, per tant, els blaugranes van sentenciar còmodament el partit.
Amb aquesta derrota el CG Puigcerdà es queda tercer amb 17 punts. Un per sobre del SAD Majadahonda i 3 per sobre del CH Jaca que serà el proper rival. El Barça suma 22 punts, seguit de ben aprop pel CHH Txuri Urdin amb 21 sembla.